1. Produkt

1.1. Når animationsvideoen er færdig og sendes til kunden, har kunden ret til at komme med ønskede rettelser. Vi er meget fleksible og har som udgangspunkt ikke en begrænsning på antal rettelser. Skulle det ske, at kunden kommer med nye rettelser af mere 4-5 omgange, eller at kunden vil have rettet ting, som allerede er blevet rettet, vil Videoløsning tage en snak med kunden og eventuelt opkræve et gebyr. Gebyret vil dog ikke blive pludseligt opkrævet, og kunden får klar besked på hvornår den sidste rettelsesrunde er, inden gebyret vil pålægges. 

1.2. Skal der professionel speak på, vil det være muligt at tilrette og tilpasse manus præcis efter kundens ønsker. Når manus er blevet endelig godkendt af kunden og blevet indtalt, vil det ikke længere være muligt at rette i speaket. Skal der efterfølgende ske rettelser, bliver der opkrævet et gebyr på mellem 200-400 kr. 

1.3. Videoerne vil blive leveret i FULL HD opløsning  

2. Priser og betaling 

2.1. Såfremt pakken med 1 eller 2 animationsvideoer er valgt; Prisen betales ved indgåelse af aftale. Produktionen går i gang når betalingen er modtaget. 

2.2. Såfremt pakken med 3+ videoer er valgt; De første 3 videoer forudbetales og herefter sendes der en faktura ved indgåelse af ny aftale om video. Produktionen går i gang når betalingen er modtaget. 

2.3. Betaling kan både foregå via bankoverførsel eller MobilePay, hvilket aftales med kunden. 

2.4. Priserne er eksklusiv moms. 

3. Levering 

3.1. Kunden vil få af vide, hvornår den færdige video kan forventes at blive leveret. Alt efter travlhed og ønsker vil der dog i de fleste tilfælde gå ca. 1 uge. 

4. Fortrydelsesret 

4.1. Såfremt pakken med 3+ videoer er valgt; Aftalen for de første tre videoer er bindende, når betalingen for dem er modtaget og derefter vil der ikke være fortrydelsesret. Derefter er det op til kunden, om flere videoer ønskes. 

4.2. Såfremt pakken med 1 eller 2 animationsvideo er valgt; Aftalen er bindende når betalingen er modtaget, og derefter vil der ikke være nogen fortrydelsesret.  

5. Reklamation 

5.1. Der er ingen reklamation, da videoen tilpasses kundens egne ønsker

6. Rettigheder  

6.1. Kunden får fulde rettigheder over videoen og må bruge den på de sociale medier og på egen hjemmeside. Videoen må dog ikke bruges som reklame på TV. 

6.2. Videoløsning har efter udarbejdelsen ret til at bruge de færdige videoer på www.videoloesning.dk samt til reklame for egen virksomhed på de sociale medier.