Animationsvideoer

Vi tilbyder videoer i 2 forskellige formater

Når du skal have en animationsvideo, er det vigtigt at tage stilling til, hvilket format du ønsker. Vi kommer naturligvis gerne med rådgivning hvis du er i tvivl. Vi anbefaler et kvadratisk 1:1 format, hvis din video skal eksponeres på de sociale medier. Her anbefaler Facebook og Instagram selv, at ens video er i et kvadratisk format. Det gælder både når det skal lægges op på en Facebook/Instagram side, og når den skal bruges som reklame/ad/boost på de to medier. 

Har du et kompliceret produkt, et software program, et produkt som kræver detaljeret information og uddybelse eller skal din video primært sendes til kunder og være på din hjemmeside? Så er Video Formatet det bedste valg for dig. Det kan eksempelvis lægges i toppen af din hjemmeside, så besøgende ser videoen som det første. Det kan også være, at videoen skal forklare en process eller forklaring, som skal sendes til dine kunder. Med dette format kan videoen indeholde mere information, tekst og animation. 

Facebook format 

Video format 

Skal der speak på din video?

Når man skal have lavet en animationsvideo, skal der tages stilling til, om der skal en speaker på. Der er både fordele og ulemper ved begge dele, hvilket vi har listet her. Vi rådgiver jer naturligvis om, hvad der er bedst for netop jeres video.

Med speak 

Afspil video
Afspil video

Uden speak 

Afspil video
Afspil video

Vælg mellem 3 forskellige stilarter

Vi tilbyder tre forskellige stilarter, så du kan finde et look og udtryk, som passer til netop din virksomhed.  
Det er nemlig meget relevant, hvilket format videoen bliver produceret i.

Everyday life er et format, hvor man som kunde nemt kan identificere sig selv med personerne i videoen. Figurerne kan nemlig udtrykke mange forskellige følelser, som er meget iøjenfaldende. Derudover er der mulighed for at ændre og justere små detaljer på animationsfigurerne, så de har det helt rigtige udtryk. Denne type stilart er helt perfekt til virksomheder der henvender sig direkte til forbrugerne på de sociale medier, hvor man som kunde, skal kunne identificere sig selv med personerne i videoen. Se vores mange videoer lavet i dette format her

Moderne er en stilart, som har et mere professionelt og stilrent look. Det kunne typisk være for virksomheder som arbejder business to business, eller vil lave videoer af hvordan deres program/service fungerer. 

Whiteboard er den perfekt stilart, hvis din virksomhed skal lave tutorials eller andre lærings-/forklaringsvideoer. Selv de mest komplekse idéer kan blive meget nemme at forstå, for alle som videoen. 

Vi hjælper og rådgiver, hvad vi synes, ville være den perfekte stilart for din virksomhed. 

Everyday life 

Moderne 

Whiteboard

Explainer videoer

Har du en virksomhed med et mere kompliceret/abstrakt produkt? Det kan f.eks. være at dit produkt er svært at forklare, eller du skal bruge lang tid på at forklare det overfor kunderne. Så er en animationsvideo en oplagt mulighed! Se her nogle eksempler på, hvordan man også kan lave animationsvideoer med fokus på at ‘forklare’ et produkt/koncept. 

Afspil video

Online platform   

Afspil video

Logistik løsning  

Afspil video

Software program